Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Het Grootste Galabal

De Warmste Week 2022

Back To The 80s, 90s & Nillies

MNM50

Aaron Blommaert terug op je radio én we stellen je 3 nieuwe radiostemmen voor!

do 22 sep. - 8:00

Aaron Blommaert sluit vanaf zondag het weekend op MNM af. Iedere zondag van 16 tot 19 uur kijkt Aaron, samen met jou, terug naar de week die voorbij is. Hoe was jouw afgelopen week? Wat was er leuk, wat minder? Aaron spoelt jouw mindere momenten door in het ‘nationale doorspoelmoment’. Samen met jou blikt Aaron vooruit naar een nieuwe werk- of schoolweek. En hij brengt jouw favoriete muziek voor een fijne zondagavond.
aaron blommaert

Wat hoor je nog meer?

Luister je naar de MNM Throwback-stream? Dan hoor je vanaf maandag nieuw, jong talent die de naam Silke, Bob en Maxine gekregen hebben. Deze drie gloednieuwe radiostemmen zijn van maandag tot en met woensdag te horen tussen 21 en 23u. 

We stellen ze graag even aan je voor:

Maxine Janssens

Maxine Janssens is 20 jaar en afkomstig uit Blaasveld. Ze combineert haar studies communicatiewetenschappen met acteerprojecten, het dubben van films en series en haar passie voor dans.

Maxine Janssens

Bob Storms

 

Bob Storms is 20 jaar en woont in Kapellen. In de zomer van 2018 nam hij deel aan VRT NXT INVASION, een jongerenproject van VRT. Hij studeerde Interactive Multimedia Design aan de Thomas More Hogeschool.

Bob Storms

Silke Gordon

Silke Gordon is 18 jaar en werd geboren in Antwerpen, op haar zesde verhuisde ze naar Blankenberge. Ze studeert aan het RITCS de opleiding radio en zit op kot in Schaarbeek.

Silke Gordon

Meer zoals dit...

Meer MNM?

Check onze socials en de MNM-app om zeker niets te missen.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet