Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Het Grootste Galabal

Back To The 80s, 90s & Nillies

MNM50

Chérine Mroue is de eerste MNM Rising Star-finaliste!

mnm rising star

di 17 mei - 4:49

MNM Rising Star nadert zijn einde! De zoektocht naar de opvolger van Olivia, Emmy d'Arc, Chapter Two en Rapha kent deze week eindelijk een winnaar.
Cherine Mroue

MNM Rising Star zoekt het strafste nieuwe muzikale talent van Vlaanderen. Uit vele TikTok-inzendingen werden drie unieke stemmen gekozen. Pommelien Thijs en Snelle begeleiden de kandidaten met handige tips & tricks. Maak kennis met finaliste Chérine: “Ik ben gemaakt om te zingen!”

Chérine is 26, heeft vurige rode lokken en een stem die betovert. Ze coverde As It Was van Harry Styles, en gooide er zowaar een Franse strofe tussen. Voor haar een klein kunstje, want Chérine werd Franstalig opgevoed door haar mama.

Zingen sinds haar zesde 

Het zangtalent combineert haar passie voor zingen met een job in customer service. Chérine zingt al sinds haar zesde: “Ik ben gemaakt om te zingen!” Op haar achttiende koos ze ervoor om die droom ook professioneel na te jagen.

MNM Rising Star is dus niet haar eerste muzikale avontuur: Chérine nam eerder ook al deel aan The Voice Frankrijk. Ze ging eruit in de battles. Toch houdt de zangeres naar eigen zeggen niet zo van wedstrijden.

Helemaal Gaga van sushi 

Lady Gaga is haar favoriete artieste, maar vraag Chérine vooral niet naar een lievelingsgenre: “Ik hou écht van alles.”

Voor vegetarische sushi mag je haar steeds wakker maken.

Een echte babbelaar

“Ik ben ben vermoeiend van ’s ochtends tot ’s avonds”, lacht de MNM Rising Star-finaliste. Chérine noemt zichzelf dan ook een echte “spraakwaterval”.

Straffe madam

Chérine ziet er lieflijk uit, maar onderschat haar niet: ze weet van wanten. De zangeres leeft sinds haar achttiende op zichzelf en volgt haar eigen weg. 

Je krijgt niks cadeau in het leven, je moet overal hard voor werken

— Chérine Mroue

"Ik wil MNM Rising Star worden omdat ik leef voor te zingen. Ik heb een verhaal te vertellen", besluit ze. Wij zijn benieuwd! 

Stem jij ook? 

Jouw favoriet op nummer één? Stemmen kan vanaf donderdag 19 mei 08u00!

Meer zoals dit...

Meer MNM?

Check onze socials en de MNM-app om zeker niets te missen.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet