Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

De Strafste School 2022

MNM50

Dit zegt je zithouding over je persoonlijkheid

lichaam/geest

ma 25 sep. - 14:21

We weten dat lichaamstaal meer kan zeggen dan woorden. Maar wist je ook dat de houding van je benen ook al veel zegt? Kom hieronder te weten wat je benen over jou te vertellen hebben.
Dit zegt je zithouding over je persoonlijkheid

Zithouding A

Je bent spontaan en denkt niet lang over de beslissingen die je maakt. En dat brengt je uiteraard soms in de problemen. Gelukkig ben je ook creatief en charismatisch waardoor je jezelf makkelijk uit de problemen kan praten. Je bent populair, maakt snel vrienden en ziet het leven als een groot avontuur. Helaas zijn veel contacten van je wel heel vluchtig.

Zithouding B

Je bent een gevoelsmens, hebt een rijke fantasie en dwaalt heel vaak af in jouw eigen fantasiewereld. Je snapt andere mensen als geen ander en legt heel makkelijk contact met andere mensen. Alleen zet je jezelf iets te vaak op de achtergrond.

Zithouding C

Je bent een chaoot in het kwadraat. Je praat voordat je nadenkt en hebt moeilijkheden met je te concentreren. Stilzitten is ook redelijk onmogelijk voor jou, want je verveelt je veel te snel. Je hebt een omgeving nodig waar je veel geprikkeld wordt en hebt in een relatie iemand nodig die je op je plaats weet te zetten.

Zithouding D

Je bent een rationeel iemand, stipt, geordend en extreem netjes. Ook je kamer of huis is extreem netjes en geordend. Je bent eerlijk en kan absoluut niet tegen roddelen. Je blijft altijd kalm omdat je niet snel het overzicht kwijt geraakt, maar je bent wel gereserveerd ten opzichte van je omgeving.

Zithouding E

Je bent een echte carrièremens. Je stelt hoge doelen voor jezelf en bent niet snel tevreden met minder. Je bent perfectionistisch op alle vlakken, ook op vlak van uiterlijk. Omdat je altijd bezig bent met je doelen, sta je jammer genoeg veel te weinig stil bij wat je nu hebt.

Zithouding X

Heb je gewoon lange benen en zijn stoelen, banken en tafels niet op jou voorzien? Dan ben je een geval apart en kunnen we helaas niet veel over je zithouding zeggen.


Bron: tipsenweetjes.nl

Meer zoals dit...

Meer MNM?

Check onze socials en de MNM-app om zeker niets te missen.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet