Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Het Grootste Galabal

Back To The 80s, 90s & Nillies

MNM50

Hoe word je Youtuber

vrije tijd/ontspanning

vr 3 mrt. - 11:24

Een eigen Youtubekanaal hebben is tegenwoordig superpopulair, iedereen wordt een vlogger. Wil jij ook beginnen met filmpjes op Youtube te plaatsen? Dit is hoe je Youtuber wordt!
Youtube

1. Denk goed na over wat je wil doen

Denk na over wat voor 'n kanaal je net wil. Wil je een persoonlijk account? Of een account over beauty? Of misschien zelfs nog iets helemaal anders? Beslis over welke onderwerpen je het wil hebben.

YouTube

YouTube

2. Maak een YouTube-account

Als je weet wat je wil doen, maak je uiteraard een YouTube-account aan. Er is ook geen betere manier om inspiratie op te doen dan miljarden filmpjes van mede-YouTubers te bekijken. Kies een ook een makkelijke, herkenbare naam die iets te maken heeft met het onderwerp van je kanaal.

Youtube

Youtube

3. Maak een eerste filmpje en post het op je kanaal

Wanneer je een kanaal gemaakt hebt, is het tijd om dat kanaal op te vullen met filmpjes. Wees maar lekker streng met jezelf en wees niet te snel tevreden met je content. Maar eens je eerste filmpje de perfectie heeft bereikt moet je niet langer twijfelen: posten maar! 

Youtube

Youtube

4. Zorg ervoor dat je YouTube-kanaal opvalt

Nu je filmpje online staat, is het belangrijk dat je YouTube-kanaal opvalt. Zorg voor een gemakkelijke, opvallende titel voor je filmpjes en schrijf er een kleine, leuke introductie bij.

Youtube

Youtube

5. Bouw een fanbase op

Nu je kanaal helemaal in orde is, is het tijd om een fanbase op te bouwen. Reageer op vragen van fans, vertel aan je vrienden en familie dat je een kanaal hebt,... Succes!

 

YouTube

YouTube

Meer zoals dit...

Meer MNM?

Check onze socials en de MNM-app om zeker niets te missen.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet