Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Het Grootste Galabal

Back To The 80s, 90s & Nillies

MNM50

Hoera! 🔥 We verwelkomen 4 nieuwe DJ's bij MNM!

algemeen

ma 31 aug. - 8:34

Vanaf vandaag laten we 4 gloednieuwe DJ's los op je radio! Timo, Esther, Robin én Anke zullen regelmatig te horen zijn op MNM.
DJ

Ik kan nog niet goed vatten dat ik drie uur op zondagavond mag presenteren. Ik heb amper ervaring en ben dus enorm dankbaar voor de kans. Babbels doen met luisteraars, veel muziek mogen draaien en dat voor een heel land. Zot.

— Robin Keyaert

# ROBIN KEYAERT

De 26-jarige Robin Keyaert uit Gent zal er elke zondagavond voor jou zijn in BFF - Best Friends Forever. Hij wil de MNM-luisteraars verbinden door muziek. Je kan een nummer aanvragen voor je vrienden, geliefden en familie .

# TIMO PIREDDA

"Al sinds mijn elfde ben ik verliefd op de radio. Ik speelde altijd ‘radio-dj’ op mijn kamer. Mijn ouders werden daar gek van dus ben ik snel verhuisd naar de lokale radio waar ik ondertussen al meer dan vijf jaar wekelijks presenteer. Het was altijd al een droom om ook te kunnen presenteren op zo’n grote zender." Timo is 19 jaar en komt uit Maaseik. Hij mag zijn dromen waarmaken op MNM en zal 's avonds MNM Late NIght afwisselend mee presenteren.

# ESTHER NWANU

"Hoe cool is dit? Kleine Esther had sowieso nooit geloofd dat ze ooit MNM-dj zou worden, maar hier sta ik dan! En ik heb er belachelijk veel zin in." De kleine Esther is ondertussen niet meer zo klein en telt de volle 22 jaar. Haar hobby's zijn dansen, zingen en video's maken.

# ANKE GOERGEN

Als kind was ik al een echte MNM-fan. Vanaf ik in de auto stapte, was mijn eerste vraag dan ook: 'Mag MNM op?' Zelfs zo erg dat mijn papa en ik vaak hevige discussies hadden omdat hij naar een andere zender luisterde. Nu ik de kans krijg om op dé beste radiozender te presenteren, weet ik dat hij stiekem de grootste fan gaat worden." Sorry, papa van Anke. Maar je zal dus regelmatig 's avonds naar MNM Late Night moeten luisteren om je dochter te horen!

We wensen je ontzettend veel plezier op de radio met onze nieuwe DJ's! 🧡

Meer zoals dit...

Meer MNM?

Check onze socials en de MNM-app om zeker niets te missen.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet