Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Het Grootste Galabal

Back To The 80s, 90s & Nillies

MNM50

Leer de 7 kandidaten voor Eurosong 2023 beter kennen: "Jouw artiestennaam klinkt als een stripper!"

muzieknieuws

do 15 dec. - 6:00

Wie gaat voor België naar het Eurovisiesongfestival in Liverpool? Zeven kandidaten wagen hun kans in Eurosong 2023 - een tv-show op Eén. 
Eurosong

Ameerah, Chérine, gala dragot, Gustaph, Hunter Falls, Loredana, of The Starlings.  Wie mag ons land vertegenwoordigen op de grootste muziekwedstrijd van Europa: het Eurovisiesongfestival? Eén ding is zeker: jij bepaalt mee wie we richting Liverpool sturen. 

In de tv-show Eurosong 2023 stellen alle kandidaten hun song voor waarmee ze naar het Eurovisiesongfestival willen. Op zaterdagavond 14 januari 2023 bepaal jij, samen met de vakjury, tijdens een spetterende liveshow in Paleis 12 wie de winnaar wordt. 

Scoor nog snel jouw ticket voor de liveshow + afterparty hosted by MNM.

Sneak peek van de songs 

Vandaag worden ook de eerste fragmenten gelost van de 14 nummers die kans maken om België te vertegenwoordigen op het volgende Songfestival. Ze hebben allemaal niet één maar twee mogelijke Songfestivalliedjes gemaakt. Die muziekstukjes kan je hier al beluisteren!

Leer de kandidaten al wat beter kennen

De zeven kandidaten trokken voor het programma Eurosong 2023 naar Doornik om zichzelf én hun song voor te stellen aan elkaar. Cato Peeters mocht voor Swipe al even met de zeven kandidaten praten én kreeg hier en daar wel héél bizarre antwoorden.

Bekijk een nieuwe aflevering van Swipe elke zaterdag om 11u op VRT MAX.

Meer zoals dit...

Meer MNM?

Check onze socials en de MNM-app om zeker niets te missen.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet