Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

MNM50

de mnm blokhut

Metejoor schrijft song samen met jongeren om gevoelens te uiten

muzieknieuws

wo 15 mrt. - 8:13

Wist je dat praten over je kleine of grote problemen met iemand die écht naar je luistert, helpt om je beter in je vel te voelen? Maar dat is niet altijd even makkelijk. 
Warme William

Jong zijn is niet altjd even makkelijk. Stress, faalangst, pestgedrag, liefdesverdriet of eenzaamheid in tijden van social media… er liggen heel wat obstakels op de weg naar volwassenheid.

En net op zo’n moeilijke momenten is een Warme William er voor jou. Een Warme William is iemand die je kan vertrouwen en die écht naar je luistert: een vriend(in), een ouder, een leerkracht,... Want praten helpt.

Maar wat als die stap naar een diepgaand gesprek te groot is? Hoe kan je praten zonder zoveel woorden? Misschien ligt het antwoord wel in een schilderij, een lied, een dansperformance, of een gedicht.

Zanger Metejoor toonde in een Masterclass met verschillende jongeren hoe hij zijn gevoelens kan uiten in muziek. Hij dook samen met hen de studio in en schreven een gloednieuw nummer: "We gaan ons hart binnenstebuiten keren om al onze emotie eruit te schrijven. Dat helpt echt!"

Liedjes schrijven heeft mij de voorbije jaren geholpen om bepaalde dingen, zoals de dood van een vriend, te verwerken.

— Metejoor

Beluister hier het prachtige nummer:

Uit jij zelf je gevoelens in muziek, dans, een schilderij... of op welke manier dan ook? Deel het op je sociale media met de hashtag #binnenstebuiten.

Warme William_BinnensteBuiten

Meer zoals dit...

Meer MNM?

Check onze socials en de MNM-app om zeker niets te missen.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet