Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

MNM50

de mnm blokhut

Reünie van 2MatesOnly: Sander Gillis en Leonard Muylle brengen een videoclip uit! 😎

wo 15 mrt. - 3:59

Precies een week geleden dropte Sander Gillis een bommetje: hij kondigde na meer dan tien jaar zijn afscheid als Ketnetwrapper aan. Hij beloofde wel plechtig om op de valreep nog alle fouten uit zijn Ketnetverleden recht te zetten. Daar hoorde de reünie van zijn oude boysband '2MatesOnly' bij.
2 Mates Only

Ergens in 2014 hadden twee Ketnetwrappers/vrienden een geniaal idee: We richten een boysband op en noemen het 2MatesOnly. En zo geschiedde. Niet veel later brachten Sander Gillis en Leonard Muyle hun single Zweet uit. 

Bij zo'n grave track, hoort natuurlijk ook een videoclip, maar dat is er toen niet van gekomen. Dat is bij deze rechtgezet. 2MatesOnly trok naar zee voor de opnames van hun professionele videoclip: “De dag van de videoclip was een waanzinnige dag, om nooit te vergeten. En het was vooral ook heel erg koud.”

Het resultaat kan je hieronder bewonderen!


 

De videoclip was de eerste van een reeks rechtzettingen die Sander doet in het Ketnetprogramma Sander en Beter. De eerste aflevering staat nu op VRT MAX en vertelt het knotsgekke verhaal van de totstandkoming van deze videoclip. 

Nog niet genoeg van Zweet? Sander en Leonard zongen het liedje ook live in DE LUX. En Leonard wil het gezegd hebben: "Vooral jij wilde dit graag doen, Sander. Ik zie er het nut helemaal niet van in." 

Meer zoals dit...

Meer MNM?

Check onze socials en de MNM-app om zeker niets te missen.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet