Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

MNM50

de mnm blokhut

TMRV wint MNM Rising Star 2023!

mnm rising star

spotlight

vr 26 mei - 5:07

Na weken vol spanning en nagelbijten heeft MNM Rising Star 2023, de zoektocht naar nieuw Vlaams muzikaal talent, eindelijk zijn winnaar gekroond! In een bloedstollende finale stonden Zita, TMRV en Néhémie tegenover elkaar, maar uiteindelijk is het TMRV die triomfeert en de felbegeerde trofee in ontvangst mag nemen!
TMRV

Tijl en Viktor wisten met hun enthousiasme, mooie stemmen en hun cover van FourFiveSeconds de jury te overtuigen. Het duo werkt enorm goed samen. "Waar de één tekortschiet, blinkt de ander uit."

Ze ontmoetten elkaar op school. Beiden traden op tijdens een vrij podium, ieder met hun eigen band. Wanneer Tijls gitaar het begaf, schoot Viktor te hulp. En dat was het begin van hun mooie vriendschap. Sindsdien is het duo onafscheidelijk. Ze zijn als twee puzzelstukjes die perfect in elkaar passen. Op die manier vullen ze elkaar perfect aan.

Tijl 

Tijl is 18 jaar en afkomstig uit Heist-op-den-Berg. Hij heeft een diepe passie voor muziek, maar zingt zelf nog niet zo lang. "Het is de allereerste keer dat ik in het Sportpaleis kom... Heel tof dat het is om MNM Rising Star te winnen."

Viktor

Viktor is 17 jaar en komt uit Berlaar. Hij is al 7 jaar bedreven in het bespelen van de gitaar en volgt al 9 jaar muzieklessen aan de muziekacademie. Naast de gitaar speelt hij ook piano en drumt hij. "Het is ongelofelijk om MNM Rising Star te winnen en ook om hier in het Sportpaleis te staan!" 

We gaan eerst genieten van de winst! Daarna gewoon vollenbak geven en zoveel mogelijk muziek maken.

MNM Rising Star 2023

Een bijzonder mooie prijs: eeuwige roem en de gelegenheid om live op te treden op MNM. "Zo cool dat we MNM Rising Star 2023 zijn!", zo klonk hun reactie. Binnenkort krijgen ze ook de kans om hun eerste single op te nemen en uit te brengen, inclusief artwork en een bijbehorende fotoshoot. We kijken er enorm naar uit!

Meer zoals dit...

Meer MNM?

Check onze socials en de MNM-app om zeker niets te missen.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet